bedrijf-aanmelden

Verwarmingmonteur leads ontvangen

Zou u als verwarmingsmonteur graag meer en nieuwe opdrachten binnen willen halen? Met klantenwerving hebben maar weinig bedrijven ervaring. Wij hebben deze ervaring wel en nodigen u uit om uw bedrijf aan te sluiten bij het netwerk van Frans Willems. Wij hebben jarenlange ervaring met het werven van klanten via de optimalisatie van online vindbaarheid, en halen daarom jaarlijks vele opdrachten binnen in de MKB sector. Bent u geïnteresseerd? Vul dan vandaag nog het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is zo’n gesprek geheel verblijvend, het verplicht u tot niets.

Alleen opdrachten in uw eigen regio

Hoewel wij leads binnenhalen vanuit het hele land, zorgen wij ervoor dat u alleen opdrachten van potentiële nieuwe klanten uit uw eigen regio krijgt doorgestuurd. U hoeft dan ook niets te wijzigen in uw standaard werkververdeling en de tarieven die u hanteert. Daarnaast werken wij op basis van een no cure no pay principe. Dit houdt in dat u ons alleen betaalt voor de opdrachten die wij daadwerkelijk voor u werven. Geen vaste maandelijkse kosten en geen onnodig risico, dat is waar wij voor staan.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan het formulier zo exact mogelijk in, inclusief uw werkgebied. Zo kunnen wij uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Wilt u graag dat we telefonisch het een en ander nader toelichten? Vermeld uw telefoonnummer in het contactformulier en wij nemen snel contact met u op. Wij hopen snel van u te horen!

Hartelijke groet,

Team Frans Willems

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*