CV-ketel leasen

De aanschaf van een nieuwe CV-ketel vormt voor veel mensen een grote uitgave. Wanneer u graag een zuinige HR verwarmingsketel aan zou schaffen, dan bent u voor de aanschaf- en installatiekosten minimaal zo’n duizend euro kwijt. Door een CV-ketel te leasen, hoeft u deze kosten niet in één keer uit te geven, maar wordt u op de lange termijn wel eigenaar van de verwarming, en profiteert u direct van de gemakken van de (HR) installatie. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het leasen van een installatie naar uw wensen. Onze specialisten zijn actief in Groningen en Drenthe en kunnen u desgewenst vandaag nog van een CV-ketel voorzien. Voor meer informatie, vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Frans Willems CV-ketel leasen

Voordelen

Naast het voorkomen van een eenmalig grote uitgave, zijn er verschillende andere voordelen verbonden aan het leasen van een verwarming. Zo profiteert u van gratis installatie en onderhoud, en kunt u altijd het leaseproces afbreken. Alle voordelen vindt u in onderstaand overzicht.

  • Vaste lage prijs: u betaalt maandelijks per automatische incasso
  • 24uurs plaatsing: onze monteurs plaatsen bij een onverwachte storing dezelfde dag nog een nieuwe ketel
  • Betrouwbare producten: wij installeren alleen CW4 en CW5 ketels
  • Gratis jaarlijkse controle en onderhoud.
  • Geen extra kosten: het maandbedrag is inclusief het onderhoud, reparatie en installatie.

Kosten vergelijken

Of u het beste een CV-ketel kunt huren, leasen, of kopen is afhankelijk van uw woonsituatie, toekomstplannen en beschikbare budget. Indien u het zich kunt veroorloven, dan is het kopen van een installatie vanzelfsprekend de voordeligste optie. Wanneer u moet kiezen tussen huren en leasen, dan dient u te overwegen of u de CV-ketel wilt blijven gebruiken, en van welke voordelen u geniet bij zowel huren of leasen. Maandelijks bent u voor het leasen gemiddeld één tot twee euro extra aan kosten kwijt. De bijkomende diensten en de kwaliteit van producten is hier gemiddeld ook naar. Vraag voor een analyse van uw situatie een verwarmingsspecialist om advies. Deze kan u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Vrijblijvend contact

direct contact

Woont u in Groningen of Drenthe, en wilt u graag meer weten over het leasen van een CV-ketel? Bent u benieuwd naar een overzicht van de voor u bijkomende kosten? Vraag dan vandaag nog via het contactformulier een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij hopen u binnenkort van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn actief in de provincies Groningen en Drenthe. Door goede samenwerking zijn wij altijd snel bij u ter plaatse.

Werkgebied