Service en onderhoud

Wij nemen u het onderhoud en de reparatie van uw CV-ketel graag uit handen. Daarom hebben wij zowel een 24uurs service voor CV-ketel storingen, en kunt u bij ons een onderhoudscontract sluiten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren, en de mogelijkheden voor een onderhoudscontract. Heeft u per direct een monteur nodig voor de reparatie van uw verwarming? Vul het contactformulier zo exact mogelijk in. Uw service hulpvraag wordt doorgezonden naar een monteur die bij u in de buurt aan het werk is. Wij staan zo spoedig mogelijk voor uw deur!

Frans Willems service en onderhoud

Diverse werkzaamheden

Om uw verwarming zo optimaal mogelijk te laten werken, is het van groot belang dat het onderhoud en de reparatie professioneel wordt uitgevoerd. Daarom raden wij aan hiervoor een expert in te schakelen. Onze vakmannen hebben allen jarenlang ervaring en voeren onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit.

  • Controle en ontluchten van de radiatoren
  • Schoonmaken van diverse onderdelen
  • Reparatie of vervanging van warmtewisselaar of expansievat
  • Onderhoud aan de warmtegeleiding
  • Controle van de leidingen


Onderhoudscontract

Bij ons is het mogelijk voor het periodiek onderhoud van uw CV-ketel een onderhoudscontract af te sluiten. Met deze service voorkomt u dat de verwarming in storing raakt door achterstallig onderhoud, en worden eventuele problemen snel opgespoord. Daarnaast verzekert u zichzelf hierbij van de fabrieksgarantie, mocht een onderdeel kapot raken. Er zijn verschillende vormen van een onderhoudscontract mogelijk, die variëren in maandelijkse kosten en de voordelen op gebied van reparatie en onderhoud waar u bij de service van profiteert. Zo is het uurloon van de monteur bij een basispakket vaak niet ingesloten, terwijl een pluspakket zelfs de materiaalkosten vergoedt. Vraag één van onze specialisten naar de precieze varianten!

Geheel vrijblijvende offerte

Wilt u graag meer weten over onze service? Overweegt u om een contract voor onderhoud af te sluiten, maar heeft u nog geen keuze uit de mogelijkheden kunnen maken? Wilt u graag een prijsindicatie voor de diverse opties? Door het contactformulier zeer exact in te vullen kunnen wij voor u een offerte op maat maken. Onze medewerkers maken graag een afspraak met u aan de hand van deze offerte. Wij kunnen u daarna desgewenst van meer informatie voorzien of doorschakelen naar een monteur bij u in de buurt. Wij zijn u graag van dienst!

Wij zijn actief in de provincies Groningen en Drenthe. Door goede samenwerking zijn wij altijd snel bij u ter plaatse.

Werkgebied