Nieuwe CV-ketel

Vertoont uw CV-ketel regelmatig een storing? Is de verwarming al meer dan 15 jaar oud? Of wordt het water gewoon niet meer zo warm als voorheen? Dan is het tijd om een nieuwe CV-ketel aan te schaffen. Om uw een beetje wegwijs te maken in de verschillende opties en mogelijkheden helpen wij u op deze pagina verder met het uitzoeken van een goede verwarming installatie. Heeft u na het lezen nog vragen? Vul dan het contactformulier in op deze site. Onze werkgebied strekt zich uit over heel Groningen en Drenthe. We hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn!

Frans Willems nieuwe CV-ketel

Diverse mogelijkheden

Aan de keuze van een nieuwe installatie zitten verder enkele mogelijkheden verbonden. Zo kunt u kiezen uit:

  • Een HR, VR, of combiketel
  • Verschillende maten van capaciteit en vermogen
  • Type thermostaat: handmatig, programmeerbaar, weersafhankelijk

Huren, leasen, of kopen?

Heeft u hieruit een selectie gemaakt? Dan moet u besluiten of u de installatie wilt huren, leasen, of kopen. Omdat aan alle drie de varianten zowel voor- als nadelen zitten verbonden, kunnen wij u geen eenduidig antwoord geven over de beste optie. Wanneer we de verschillende kosten voor u echter op een rijtje zetten, dan blijkt dat over een periode van 12 jaar, het kopen van een CV-ketel het voordeligst is. Een verwarming huren komt ongeveer op 17% extra kosten, terwijl het leasen op 19% uitkomt. Het grote voordeel van een CV-ketel leasen of huren is echter dat u niet aan een eenmalig grote uitgave zit gebonden, en dat u op de lange termijn verzekerd bent van onderhoud en reparatie. Vraag een professional om advies bij het maken van de keuze!

Vraag om advies

CV-ketel advies

Wanneer u voor ons het contactformulier invult, waarin u deze en andere wensen duidelijk aangeeft, dan kan één van onze vakmannen enkele CV-ketels voor u selecteren. Aan de hand daarvan maken wij voor u een offerte op maat, die wij u zo spoedig mogelijk toesturen. Heeft u liever wat meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u graag in gesprek met een verwarmingsmonteur? Ook dat is mogelijk. Maak via het contactformulier een afspraak tot een adviesgesprek. Wij helpen u graag!

Wij zijn actief in de provincies Groningen en Drenthe. Door goede samenwerking zijn wij altijd snel bij u ter plaatse.

Werkgebied