Storing melden

Geeft uw CV-ketel een storing aan? Bij ons kunt u de storing zowel online als telefonisch melden. Wij zorgen ervoor dat de melding zo snel mogelijk wordt doorgeschakeld aan één van onze vakmannen. Wij streven ernaar om binnen een halve dag bij u op de stoep te staan om het probleem te verhelpen. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze spoedservice, en geven wij advies over de stappen die u kunt zetten om zelf de CV-ketel weer in goede staat te brengen. Wilt u een probleem melden? Kom in contact door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst!

storing melden

Spoedservice

Het ontbreken van warm water of een verwarming kan leiden tot groot ongemak. Daarom hebben wij een spoedservice in het leven geroepen. Van deze service kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken. Kom in contact via het contactformulier voor het melden van de storingen, wij proberen u dan zo snel mogelijk van dienst te zijn. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor het afsluiten van een onderhoudscontract. Hiermee bespaart u op de kosten voor reparatie en betaalt u tevens geen geld voor de spoedservice. Bovendien behoudt u met het onderhoudscontract de fabrieksgarantie.

Zelf de storing oplossen?

Voordat u bij ons de storing gaat melden, zijn er enkele stappen die u zelf kunt ondernemen om het probleem met de CV-ketel op te lossen.

  1. Controleer of de stekker in het stopcontact zit.
  2. Controleer of de waakvlam brandt.
  3. Check de waterdruk. Deze dient tussen de 1.5 en 2.0 bar te liggen.
  4. Ontlucht de radiatoren voor een beter werkende verwarming.

Heeft u al deze stappen gezet, en geeft de CV-ketel nog steeds een storing aan? Dan is het tijd om contact op te nemen met een verwarmingsmonteur. Deze kan u assisteren bij de reparatie en het onderhoud van de verwarming.

Direct contact

Direct contact

Naast een spoedservice en onderhoudscontracten, bent u bij ons tevens aan het juiste adres voor het leasen van CV-ketels, tips voor het aanschaffen van een nieuwe verwarming, en installeren wij tevens vloerverwarmingen. Kijk voor meer informatie bij één van de andere subpagina’s, of vul het contactformulier in. Ook voor een vrijblijvende en gratis offerte verzendt u het contactformulier. Wij spreken u hopelijk snel!

Wij zijn actief in de provincies Groningen en Drenthe. Door goede samenwerking zijn wij altijd snel bij u ter plaatse.

Werkgebied